Megoldások

A Moldbau Kft. az Ön kompetens partnere az épületgépészeti megoldások területén. Szaniter-, fűtés- és klímatechnikai megoldások mellett, a Moldbau Kft. hatékony, innovatív és minőségi megoldásokat nyújt a légtechnika területén.

Mindenekelőtt átfogó módon elemezzük a megoldandó feladatot, a probléma lehető legjobb megismerése érdekében. A meglévő és elérendő állapot megismeréséből kiindulva, kidolgozunk lehetséges megoldási koncepciókat, szorosan egyeztetve a megrendelővel.

Különböző szakmai területek kombinálásával lehetőséget nyújtunk, akár összetett épületgépészeti megoldások kivitelezésére és karbantartására.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélbarát, költséghatékony, igényes és fenntartható megoldásokra, ezzel ügyfeleink üzleti céljait támogatva. A kivitelezésen túl, állandó ügyfélszolgálati szolgáltatással segítjük megrendelőinket, a folyamatosság biztosítása érdekében.

 

 

Átfogó és hatékony épületgépészeti megoldások

 

Az anyagbeszerzéstől egészen a szerelési munkálatokig, minden területen képesek vagyunk ügyfeleink igényeit kielégíteni, legyen szó magán, üzleti vagy ipari létesítmények professzionális kiszolgálásáról. Átfogó megoldások mellett, részfeladatok tervezését és kivitelezését is örömmel vállaljuk.

Kiemelt tapasztalatokkall rendelkezünk acélcső hegesztés és fűtésrendszerek, padlófűtések, préskötéses rendszerek (Mapress) elkészítésében.