Rólunk

A Moldobau Kft. a klíma-, lég-, szaniter- és fütéstechnika specialistája. A magyar vállalkozás jövőjének biztosítása és tevékenységi körének kiterjesztése érdekében, komplett épületgépészeti projektekre szakosodtunk. Vállaltunk több éves kül- és belföldi tapasztalattal rendelkezik az épületgépészet területén.

Cégünk hagyományos üzleti értékekre alapoz, de a megvalósításban modern eszközöket alkalmaz, kiemelt hangsúlyt fektetve a jövedelmezőségre, megbízhatóságra és rugalmasságra.

Költséghatékony megoldások

 

A Föld-Moldobau Kft. kezdetben családi házak gépészetének szerelésével, valamint napkollektoros rendszerek tervezésével és szerelésével foglalkozott. 2010-től Franciország déli részén is tevékenykedünk. A folyamatos megbízásoknak és a piaci igényeknek köszönhetően, a kezdeti 6 szakemberből álló személyzet, mára 30 főre emelkedett.

Kiemelt szakmai erőforrásokkal rendelkezünk acélcső hegesztés és fűtésrendszerek, padlófűtések, préskötéses rendszerek (Mapress) elkészítésében.

A kivitelezési tevékenységünkön túl, nem csak kedvező áron, rugalmas és megbízható munkaerőt szolgáltatunk, hanem a megvalósításhoz szükséges anyagok beszerzője és szállítójaként támogatjuk megrendelőinket.

Aktuális üzleti adataink